Martin Pihl

E-handel blog

Martin Pihl

Tips til Hverdagen

Whiteaway

Vi har nu i Norge lanceret en fantastisk hverdags-blog med Tips og Hjælp til alt muligt i hverdagen. Og den hedder selvfølgelig … Hverdagen! 🙂

De dygtige folk i vores content afdeling bruger rigtig meget krudt og energi på at researche og lave disse artikler, som har til formål at svare på forskellige spørgsmål, eller give gode råd og tips til alt muligt.

Personligt kunne jeg da ikke lade være med at læse artiklen om, hvorfor knive bliver uskarpe i opvaskemaskinen, og om det er myte eller ej. Og efter at have læst den måtte jeg så konstatere, at sælgeren hos den konkurrent til Whiteaway jeg købte opvaskemaskinen hos i sin tid (ingen navne nævnes her), havde løjet for mig (bevidst eller ubevidst), da han fortalte at knive ikke blev uskarpe i den. Dumme mig 😀

Content kan skrives eller laves med mange formål, og mange skriver rene “SEO-artikler” der henvender sig mere til søgemaskiner end mennesker. Men Hverdagen her er tiltænkt et helt andet formål.

Man køber jo ikke hvidevarer hver uge, og man kan ikke “inspirere” folk til køb på samme måde som i fx livsstilsbranchen. Her køber man noget, når man har brug for det, og kan kun i mindre grad inspireres.

Så godt content er en måde at holde sig relevant på. Man laver noget, der giver en ANDEN værdi til folk, og bygger en god relation som forhåbentligt betyder noget i det lange løb.

Det er klart, at kan man købe sin tørretumbler 500,- billigere et andet sted, så gør man det, men er man konkurrencedygtig på pris, køber man jo helst hos dem man har den gode relation til.

Service er mange ting, og dette er et andet element af service, og at være best-in-class i sin branche på service! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *