Martin Pihl

E-handel blog

Martin Pihl

DoFollow vs NoFollow på bloggen

Bloggen
SEO

Dofollow blogEgentligt kan jeg godt lide at blogge. Og har gjort det on/off i mange år. Jeg får det bare gjort alt for lidt 🙂

Det har jeg forsøgt at råde lidt bod på den senere tid, og satser meget på at det vil fortsætte den kommende tid. En af de sjoveste ting ved at blogge er, at der er nogen der læser det man skriver (no shit Sherlock), og en næsten lige så sjov ting, er at nogen kommenterer indlæggende og giver feedback på dem.

Så nu hvor den kommende tid vil byde på flere indlæg på min blog, vil jeg lige prøve at se, om det gør nogen forskel på aktivitetsniveauet for kommentarer, om bloggen tillader dofollow på links vs WordPress’s sædvanlige nofollow indstillinger.

Betyder det mere aktivitet, er det klart at der skal holdes mere øje med kvaliteten af kommentarerne. Der vil formentligt være kommentarer, der ikke vil blive godkendt, eller kommentarer der har behov for at blive slettet igen.

Og måske siger jeg, at det ikke er besværet værd og vender tilbage til standard WordPress nofollow 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *